VI GJENTAR SUKSESSEN I 2019

Vi inviterer til en jentetur full av luksus, pustepause, god søvn, delikat servert mat, latterkrampe, treningsinspirasjon, nye venninner, fokus på deg - ytre og indre, yoga, livsstilsforedrag, tid til spa, fotturer, vinsmaking, underholdning i topp klasse, goodiebag OG masse fellesskap. 

Meld deg på Jomfruweekend 2.-5. mai 2019 på Vestlia Resort, Geilo. 

Pris: Kr 3500,- pr person (i dobbeltrom) for 3 netter og 4 dager

Med hjertelig hilsen Jomfrureiser og Vestlia Resort

bilde170.jpg
bilde150.jpg

Les om alle instruktører og foredragsholdere under "Program" i menyen eller trykk på knappen under.

DSC06412.jpg

Camilla aastorp andersen/ TRENINGSFRUE

Camilla startet med bloggen Treningsfrue for snaue 3 år siden. Hun er utdannet personlig trener og jobber som personlig trener på One Performance Trening i Lillestrøm. I tillegg holder hun foredrag om sosiale medier, blogg og inspirasjon!

På Jomfruweekend vil hun gi inspirasjon til en aktiv hverdag, hvordan finne treningsgleden og motivasjonen til å holde det gående. Vi får tips til gode rutiner og planlegging. Hvorfor det er så viktig med mål og mestring? Dette vil Camilla forsøke å få svar på.

Timene hennes blir: 
- Bevegelighet/dynamisk oppvarming.
- Minibands/egen kroppsvekt sirkeltrening som virkelig setter fyr på rumpe og lår

Berit Hoiberg.jpg

BERIT HØIBERG

Visste du at det tar 7 sekunder å danne seg et førsteinntrykk av et menneske? Du har sikkert opplevd at enkelte farger gir deg energi og glød og at du får mange komplimenter, mens andre farger gjør deg blek.

Personlig stil er hele din fremtoning, din fysiske holdning, det du har på deg og de farger du bruker. Med Berits tips og råd blir garderoben samstemt og erfaringen tilsier at mange sparer penger og unngår feilshopping i ettertid.

Farge- og stilkonsulent Berit Høiberg vil inspirere oss. Du også få personlig veiledning under helgen dersom du ønsker det.

Jomfruweekendinstruktør3.jpg

CHARLOTTE EHDE ELIASSEN

Sjefsjomfru Charlotte inviterer til fest, hun er gründer og startet kvinnebedriften som i dag leverer ca 100 reiser i året. Jomfrureiser fyller 25 år og dette skal feires på Jomfruweekend. Charlotte går i spissen for at kvinner får den pausen de virkelig fortjener. Hun mener vi trenger glede, fellesskap og aktivitet UTENFOR husets 4 vegger, da kan vi koble av og leve. Charlotte har invitert fantastiske gjester til sin bursdagsfeiring, og håper hun får med seg 500 jenter til den store feiringen.

bilde410.jpg
afro_27.JPG
jomfru8.jpg
Jomfru2017_83.JPG
Jomfru2017_61.JPG
Bilder30.jpg
Bilder20.jpg
bilde4000.jpg
badenymfer.jpg