INSTRUKTØRER OG FOREDRAGSHOLDERE 2018

 Therese Johaug  Alle møter vi motgang, men ikke alle får den smelt opp på forsiden av VG, slik som Therese Joahug har fått det siste året. Therese er et stort forbilde for mange norske jenter og på Jomfruweekend holder hun foredraget «Motivasjon i motgang» for oss. «Jeg representerer IL Nansen, og prøver så godt jeg kan å gå fort på ski!» skriver Therese på sin nettside. Som en del av landslaget er Therese opptatt av å være et positivt og inspirerende forbilde, og på lørdag skal hun inspirere oss på en morsom utetrening. Er du klar for å trene med og få treningstips fra en verdensmester?

Therese Johaug

Alle møter vi motgang, men ikke alle får den smelt opp på forsiden av VG, slik som Therese Joahug har fått det siste året. Therese er et stort forbilde for mange norske jenter og på Jomfruweekend holder hun foredraget «Motivasjon i motgang» for oss. «Jeg representerer IL Nansen, og prøver så godt jeg kan å gå fort på ski!» skriver Therese på sin nettside. Som en del av landslaget er Therese opptatt av å være et positivt og inspirerende forbilde, og på lørdag skal hun inspirere oss på en morsom utetrening. Er du klar for å trene med og få treningstips fra en verdensmester?

 Hanne Sørvaag  Hun er en låtskriver av internasjonalt kaliber. I helgen skal hun holde en intimkonsert for oss, noe som var veldig populært når hun sist deltok på Jomfruweekend. I tillegg holder hun en egen korøvelse for alle som vil være med. Jomfrukoret vil også bli en del av kveldsunderholdningen denne helgen, gled deg til vakre øyeblikk! Hanne har vært med å skrive låter på det siste albumet til r’n’b-stjernen Shontelle, blant annet hennes singel «Say Hello To Goodbye». Hanne skriver rundt 200 sanger i året, og er ettertraktet blant låtskrivere og artister fra både inn- og utland.

Hanne Sørvaag

Hun er en låtskriver av internasjonalt kaliber. I helgen skal hun holde en intimkonsert for oss, noe som var veldig populært når hun sist deltok på Jomfruweekend. I tillegg holder hun en egen korøvelse for alle som vil være med. Jomfrukoret vil også bli en del av kveldsunderholdningen denne helgen, gled deg til vakre øyeblikk! Hanne har vært med å skrive låter på det siste albumet til r’n’b-stjernen Shontelle, blant annet hennes singel «Say Hello To Goodbye». Hanne skriver rundt 200 sanger i året, og er ettertraktet blant låtskrivere og artister fra både inn- og utland.

 Christin Kalve   Christin er en aktiv, dyktig og fargerik vestlandsdame som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin har jobbet som instruktør i 20 år. I helgen arrangerer hun RASK OG EFFEKTIV TABATATRENING. Tabata  er en råbra treningsform som både gir forbedret kondisjon og styrke. Svært effektivt for fettforbrenningen, what’s not to like?

Christin Kalve 

Christin er en aktiv, dyktig og fargerik vestlandsdame som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin har jobbet som instruktør i 20 år. I helgen arrangerer hun RASK OG EFFEKTIV TABATATRENING. Tabata  er en råbra treningsform som både gir forbedret kondisjon og styrke. Svært effektivt for fettforbrenningen, what’s not to like?

 Charlotte Ehde Eliassen  Sjefsjomfru Charlotte inviterer til fest, hun er gründer og startet kvinnebedriften som i dag leverer ca 100 reiser i året. Jomfrureiser fyller 25 år og dette skal feires på Jomfruweekend. Charlotte går i spissen for at kvinner får den pausen de virkelig fortjener. Hun mener vi trenger glede, fellesskap og aktivitet UTENFOR husets 4 vegger, da kan vi koble av og leve. Charlotte har invitert fantastiske gjester til sin bursdagsfeiring, og håper hun får med seg 500 jenter til den store feiringen.

Charlotte Ehde Eliassen

Sjefsjomfru Charlotte inviterer til fest, hun er gründer og startet kvinnebedriften som i dag leverer ca 100 reiser i året. Jomfrureiser fyller 25 år og dette skal feires på Jomfruweekend. Charlotte går i spissen for at kvinner får den pausen de virkelig fortjener. Hun mener vi trenger glede, fellesskap og aktivitet UTENFOR husets 4 vegger, da kan vi koble av og leve. Charlotte har invitert fantastiske gjester til sin bursdagsfeiring, og håper hun får med seg 500 jenter til den store feiringen.

 Camilla Lorentzen  Camilla jobber som personlig trener, webcoach og driver siden fitnok.no. Hun er utdannet som personlig trener gjennom AFPT og brenner for å gjøre trening og helse tilgjengelig og oppnåelig for alle. Camilla er kjent for sin emneknagg "fitnok", som viser til at vi alle er mer enn gode nok slik som vi er og at trening og et balansert kosthold er noe alle kan få til - uansett nivå og forutsetninger! Camilla arrangerer bootcamp under Jomfruweekend, og her vil du oppleve treningsglede, mestring og en fantastisk teamspirit. Som vanlig vil vi kjenne at Jomfrubootcamp virker!

Camilla Lorentzen

Camilla jobber som personlig trener, webcoach og driver siden fitnok.no. Hun er utdannet som personlig trener gjennom AFPT og brenner for å gjøre trening og helse tilgjengelig og oppnåelig for alle. Camilla er kjent for sin emneknagg "fitnok", som viser til at vi alle er mer enn gode nok slik som vi er og at trening og et balansert kosthold er noe alle kan få til - uansett nivå og forutsetninger! Camilla arrangerer bootcamp under Jomfruweekend, og her vil du oppleve treningsglede, mestring og en fantastisk teamspirit. Som vanlig vil vi kjenne at Jomfrubootcamp virker!

 Elaine Bloom  Elaine er en lidenskapelig storyteller, sosial entreprenør, konferansier, foredragsholder, coach, mental trener, karriereveileder. Hun blir vår konferansier under hele helgen, og skal holde helgens store workshop «Alt starter her, hvem tror du at du er». Hun holder også foredraget «Du skal ikke tror at du er noe, men vite at du er noe» Elaine Bloom er gründer, driver eget selskap, og tar nå en master i karriereveiledning. Utover det elsker hun å reise, danse, spille trommer, og ikke minst er hun opptatt av menneskemøter.

Elaine Bloom

Elaine er en lidenskapelig storyteller, sosial entreprenør, konferansier, foredragsholder, coach, mental trener, karriereveileder. Hun blir vår konferansier under hele helgen, og skal holde helgens store workshop «Alt starter her, hvem tror du at du er». Hun holder også foredraget «Du skal ikke tror at du er noe, men vite at du er noe» Elaine Bloom er gründer, driver eget selskap, og tar nå en master i karriereveiledning. Utover det elsker hun å reise, danse, spille trommer, og ikke minst er hun opptatt av menneskemøter.

 Mette Slinning  Mette   er genuint opptatt av å hente ut et større potensial hos mennesker og ikke minst med mer GLEDE OG INSPIRASJON i prosessen. Med ny forskning og innsikt i hvordan hjernen vår egentlig fungerer, blir vi mer bevisste på hva som faktisk er mulig og hva som hittil har stoppet oss i hverdagen. Hun har reist internasjonalt de siste årene, for å lære den nye forskningen. Hun har jobbet med coaching-  og endringsprosesser og mindfulness samt trening i over 20 år. Hennes motto er: «Når hjernen din virker – virker du»

Mette Slinning

Mette er genuint opptatt av å hente ut et større potensial hos mennesker og ikke minst med mer GLEDE OG INSPIRASJON i prosessen. Med ny forskning og innsikt i hvordan hjernen vår egentlig fungerer, blir vi mer bevisste på hva som faktisk er mulig og hva som hittil har stoppet oss i hverdagen. Hun har reist internasjonalt de siste årene, for å lære den nye forskningen. Hun har jobbet med coaching-  og endringsprosesser og mindfulness samt trening i over 20 år. Hennes motto er: «Når hjernen din virker – virker du»

 Jasmin Haraldsen  Hun er en sprudlene og inspirerende dame, og livskvalitet er noe hun brenner for. Hun trives på jenteturer og i år blir hun med på Vestlia for å holde trening for de voksne! Her lærer du fine øvelser kun med egen kroppsvekt. Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir mye glede og latter mens vi trener. Jasmin er fast turleder til Mallorca og Tobago hos Jomfrureiser.

Jasmin Haraldsen

Hun er en sprudlene og inspirerende dame, og livskvalitet er noe hun brenner for. Hun trives på jenteturer og i år blir hun med på Vestlia for å holde trening for de voksne! Her lærer du fine øvelser kun med egen kroppsvekt. Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir mye glede og latter mens vi trener. Jasmin er fast turleder til Mallorca og Tobago hos Jomfrureiser.

 Rebecca van Eck  Rebecca brenner for svett moro, og elsker trening der tia bare flyr. Hennes motto er «GOOD VIBES ONLY».  Good Vibes skinner gjennom uansett om det er på AquaMove, Yoga, Afro eller Bollywood dans som hun underviser i denne helgen. Rebecca er utdannet personlig trener og yogalærer, og har jobbet med trening og dans i 10 år. Hun jobber til vanlig som instruktør og treningsveileder på Drammensbadet og med Hatha Yoga hos Inkkayoga , i tillegg til å være eventyrer og «grafisk designer» hos Jomfrureiser.

Rebecca van Eck

Rebecca brenner for svett moro, og elsker trening der tia bare flyr. Hennes motto er «GOOD VIBES ONLY». Good Vibes skinner gjennom uansett om det er på AquaMove, Yoga, Afro eller Bollywood dans som hun underviser i denne helgen. Rebecca er utdannet personlig trener og yogalærer, og har jobbet med trening og dans i 10 år. Hun jobber til vanlig som instruktør og treningsveileder på Drammensbadet og med Hatha Yoga hos Inkkayoga, i tillegg til å være eventyrer og «grafisk designer» hos Jomfrureiser.

 Inga Maria Beddari  Inga Maria holder workshops, kurs og yogaretreats i inn og utland og er kjent for sin varme og humor, lekne tilnærming til sin praksis samt hands-on justeringer. Hennes hjerte banker for å formidle autentisk og terapeutisk yoga med yogafilosofi og biomekanikk sentralt som er overførbart til hverdagen. Her på Vestlia skal hun inspirere og spre bevegelsesglede med Yin Yoga og holde yogaworkshops sammen med Rebecca van Eck. Hun driver til vanlig studieoet Inkkayoga

Inga Maria Beddari

Inga Maria holder workshops, kurs og yogaretreats i inn og utland og er kjent for sin varme og humor, lekne tilnærming til sin praksis samt hands-on justeringer. Hennes hjerte banker for å formidle autentisk og terapeutisk yoga med yogafilosofi og biomekanikk sentralt som er overførbart til hverdagen. Her på Vestlia skal hun inspirere og spre bevegelsesglede med Yin Yoga og holde yogaworkshops sammen med Rebecca van Eck. Hun driver til vanlig studieoet Inkkayoga

 Dagny Tilia Hovi  Dagny er utdannet sykepleier, idrettslærer og kostholdsekspert. Hun holder foredrag og veileder innen ernæring, kosthold og livsstilsendring. Dagny mener at ernæring er undervurdert som medisin! Hennes inspirerende foredrag gir deg konkrete tiltak for å få bedre helse og meningsfull livskvalitet.

Dagny Tilia Hovi

Dagny er utdannet sykepleier, idrettslærer og kostholdsekspert. Hun holder foredrag og veileder innen ernæring, kosthold og livsstilsendring. Dagny mener at ernæring er undervurdert som medisin! Hennes inspirerende foredrag gir deg konkrete tiltak for å få bedre helse og meningsfull livskvalitet.

 Kaisa Hafredal  Kaisa er vandringsturleder for Jomfrureiser på 5 året! På Jomfruweekend tar hun deg med på en deilig tur rundt Ostedalsvannet. Kaisas hyggelige vesen vil du bli godt kjent med iløpet av helgen, hun dukker opp både her og der. er utdannet kostholdsveileder og coach, er lidenskapelig opptatt av helse, ernæring og aktiv livsstil. Elsker å reise, oppleve nye kulturer og mattradisjoner. Hun er også turleder i DNT og har helsebloggen:  www.balanseihverdagen.no . Hennes destinasjoner for 2018 er Kreta, Italia-Amalfikysten, Mont Blanc og Sør Afrika.

Kaisa Hafredal

Kaisa er vandringsturleder for Jomfrureiser på 5 året! På Jomfruweekend tar hun deg med på en deilig tur rundt Ostedalsvannet. Kaisas hyggelige vesen vil du bli godt kjent med iløpet av helgen, hun dukker opp både her og der. er utdannet kostholdsveileder og coach, er lidenskapelig opptatt av helse, ernæring og aktiv livsstil. Elsker å reise, oppleve nye kulturer og mattradisjoner. Hun er også turleder i DNT og har helsebloggen: www.balanseihverdagen.no. Hennes destinasjoner for 2018 er Kreta, Italia-Amalfikysten, Mont Blanc og Sør Afrika.

 Anne  Sjokolademester Anne fra Askøy er litt over middels interessert i sjokolade og vil vise deg enkle triks for å bli din egen sjokolademester... Vi leker oss med sjokolade, lager lekre skåler til jentekvelden du kan fylle med is og bær, fristende fruktspyd dyppet i sjokolade og konfekt du kan være stolt av. Salg av sjokolade og utstyr i løpet av helgen. Ett inspirerende sjokoladekurs for alle, ingen forkunnskaper eller utstyr trengs. 

Anne

Sjokolademester Anne fra Askøy er litt over middels interessert i sjokolade og vil vise deg enkle triks for å bli din egen sjokolademester... Vi leker oss med sjokolade, lager lekre skåler til jentekvelden du kan fylle med is og bær, fristende fruktspyd dyppet i sjokolade og konfekt du kan være stolt av. Salg av sjokolade og utstyr i løpet av helgen. Ett inspirerende sjokoladekurs for alle, ingen forkunnskaper eller utstyr trengs. 

 Monica Johansen  Monica er Hun er lidenskapelig opptatt av å fotografere og har nyfødte, familier og bryllup som sine favoritter. FotografMonica har hatt mange hobbyfotografer og glade fotoamatører på fotokurs og har blant annet arrangert fototurer til Marrakech. Hun har de siste årene vunnet ulike fotokonkurranser og fått Hederlige omtaler i Landskonkurransen for profesjonelle fotografer. Hun har to kurs på årets JomfruWeekend; Praktisk kurs om hvordan du lager de lekreste fotobøker og Lag ditt eget kunstfoto. Ingen forkunnskaper nødvendig.

Monica Johansen

Monica er Hun er lidenskapelig opptatt av å fotografere og har nyfødte, familier og bryllup som sine favoritter. FotografMonica har hatt mange hobbyfotografer og glade fotoamatører på fotokurs og har blant annet arrangert fototurer til Marrakech. Hun har de siste årene vunnet ulike fotokonkurranser og fått Hederlige omtaler i Landskonkurransen for profesjonelle fotografer. Hun har to kurs på årets JomfruWeekend; Praktisk kurs om hvordan du lager de lekreste fotobøker og Lag ditt eget kunstfoto. Ingen forkunnskaper nødvendig.