INSTRUKTØRER OG FOREDRAGSHOLDERE 2019

Camilla Aastrop Andersen - Treningsfrue  Camilla startet med bloggen Treningsfrue for snaue 3 år siden. Hun er utdannet personlig trener og jobber som personlig trener på One Performance Trening i Lillestrøm. I tillegg holder hun foredrag om sosiale medier, blogg og inspirasjon! På Jomfruweekend vil hun gi inspirasjon til en aktiv hverdag, hvordan finne treningsgleden og motivasjonen til å holde det gående. Vi får tips til gode rutiner og planlegging. Hvorfor det er så viktig med mål og mestring? Dette vil Camilla forsøke å få svar på. Timene hennes blir: - Bevegelighet/dynamisk oppvarming. - Minibands/egen kroppsvekt sirkeltrening som virkelig setter fyr på rumpe og lår

Camilla Aastrop Andersen - Treningsfrue

Camilla startet med bloggen Treningsfrue for snaue 3 år siden. Hun er utdannet personlig trener og jobber som personlig trener på One Performance Trening i Lillestrøm. I tillegg holder hun foredrag om sosiale medier, blogg og inspirasjon!

På Jomfruweekend vil hun gi inspirasjon til en aktiv hverdag, hvordan finne treningsgleden og motivasjonen til å holde det gående. Vi får tips til gode rutiner og planlegging. Hvorfor det er så viktig med mål og mestring? Dette vil Camilla forsøke å få svar på.

Timene hennes blir:
- Bevegelighet/dynamisk oppvarming.
- Minibands/egen kroppsvekt sirkeltrening som virkelig setter fyr på rumpe og lår

Charlotte Ehde Eliassen  Sjefsjomfru Charlotte inviterer til fest, hun er gründer og startet kvinnebedriften som i dag leverer ca 100 reiser i året. Jomfrureiser fyller 25 år og dette skal feires på Jomfruweekend. Charlotte går i spissen for at kvinner får den pausen de virkelig fortjener. Hun mener vi trenger glede, fellesskap og aktivitet UTENFOR husets 4 vegger, da kan vi koble av og leve. Charlotte har invitert fantastiske gjester til sin bursdagsfeiring, og håper hun får med seg 500 jenter til den store feiringen.

Charlotte Ehde Eliassen

Sjefsjomfru Charlotte inviterer til fest, hun er gründer og startet kvinnebedriften som i dag leverer ca 100 reiser i året. Jomfrureiser fyller 25 år og dette skal feires på Jomfruweekend. Charlotte går i spissen for at kvinner får den pausen de virkelig fortjener. Hun mener vi trenger glede, fellesskap og aktivitet UTENFOR husets 4 vegger, da kan vi koble av og leve. Charlotte har invitert fantastiske gjester til sin bursdagsfeiring, og håper hun får med seg 500 jenter til den store feiringen.

BERIT HØIBERG  Visste du at det tar 7 sekunder å danne seg et førsteinntrykk av et menneske? Du har sikkert opplevd at enkelte farger gir deg energi og glød og at du får mange komplimenter, mens andre farger gjør deg blek. Personlig stil er hele din fremtoning, din fysiske holdning, det du har på deg og de farger du bruker. Med Berits tips og råd blir garderoben samstemt og erfaringen tilsier at mange sparer penger og unngår feilshopping i ettertid. Farge- og stilkonsulent Berit Høiberg vil inspirere oss. Du også få personlig veiledning under helgen dersom du ønsker det.

BERIT HØIBERG

Visste du at det tar 7 sekunder å danne seg et førsteinntrykk av et menneske? Du har sikkert opplevd at enkelte farger gir deg energi og glød og at du får mange komplimenter, mens andre farger gjør deg blek.

Personlig stil er hele din fremtoning, din fysiske holdning, det du har på deg og de farger du bruker. Med Berits tips og råd blir garderoben samstemt og erfaringen tilsier at mange sparer penger og unngår feilshopping i ettertid.

Farge- og stilkonsulent Berit Høiberg vil inspirere oss. Du også få personlig veiledning under helgen dersom du ønsker det.

Elaine Bloom  Elaine er en lidenskapelig storyteller, sosial entreprenør, konferansier, foredragsholder, coach, mental trener, karriereveileder. Hun blir vår konferansier under hele helgen, og skal holde helgens store workshop «Alt starter her, hvem tror du at du er». Hun holder også foredraget «Du skal ikke tror at du er noe, men vite at du er noe» Elaine Bloom er gründer, driver eget selskap, og tar nå en master i karriereveiledning. Utover det elsker hun å reise, danse, spille trommer, og ikke minst er hun opptatt av menneskemøter.

Elaine Bloom

Elaine er en lidenskapelig storyteller, sosial entreprenør, konferansier, foredragsholder, coach, mental trener, karriereveileder. Hun blir vår konferansier under hele helgen, og skal holde helgens store workshop «Alt starter her, hvem tror du at du er». Hun holder også foredraget «Du skal ikke tror at du er noe, men vite at du er noe» Elaine Bloom er gründer, driver eget selskap, og tar nå en master i karriereveiledning. Utover det elsker hun å reise, danse, spille trommer, og ikke minst er hun opptatt av menneskemøter.

Christin Kalve  Christin er en aktiv, dyktig og fargerik vestlandsdame som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin har jobbet som instruktør i 20 år. I helgen arrangerer hun RASK OG EFFEKTIV TABATATRENING. Tabata er en råbra treningsform som både gir forbedret kondisjon og styrke. Svært effektivt for fettforbrenningen, what’s not to like?

Christin Kalve

Christin er en aktiv, dyktig og fargerik vestlandsdame som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin har jobbet som instruktør i 20 år. I helgen arrangerer hun RASK OG EFFEKTIV TABATATRENING. Tabata er en råbra treningsform som både gir forbedret kondisjon og styrke. Svært effektivt for fettforbrenningen, what’s not to like?

Rebecca van Eck  Rebecca brenner for svett moro, og elsker trening der tia bare flyr. Hennes motto er «GOOD VIBES ONLY». Good Vibes skinner gjennom uansett om det er på AquaMove, Yoga, Afro eller Bollywood dans som hun underviser i denne helgen. Rebecca er utdannet personlig trener og yogalærer, og har jobbet med trening og dans i 10 år. Hun jobber til vanlig som instruktør og treningsveileder på Drammensbadet og med Hatha Yoga hos Inkkayoga , i tillegg til å være eventyrer og «grafisk designer» hos Jomfrureiser.

Rebecca van Eck

Rebecca brenner for svett moro, og elsker trening der tia bare flyr. Hennes motto er «GOOD VIBES ONLY». Good Vibes skinner gjennom uansett om det er på AquaMove, Yoga, Afro eller Bollywood dans som hun underviser i denne helgen. Rebecca er utdannet personlig trener og yogalærer, og har jobbet med trening og dans i 10 år. Hun jobber til vanlig som instruktør og treningsveileder på Drammensbadet og med Hatha Yoga hos Inkkayoga, i tillegg til å være eventyrer og «grafisk designer» hos Jomfrureiser.

Jasmin Haraldsen  Hun er en sprudlende og inspirerende dame, og livskvalitet er noe hun brenner for. Hun trives på jenteturer og i år blir hun med på Vestlia for å holde trening for de voksne! Her lærer du fine øvelser kun med egen kroppsvekt. Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir mye glede og latter mens vi trener.

Jasmin Haraldsen

Hun er en sprudlende og inspirerende dame, og livskvalitet er noe hun brenner for. Hun trives på jenteturer og i år blir hun med på Vestlia for å holde trening for de voksne! Her lærer du fine øvelser kun med egen kroppsvekt. Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir mye glede og latter mens vi trener.

Inga Maria Beddari  Inga Maria holder workshops, kurs og yogaretreats i inn og utland og er kjent for sin varme og humor, lekne tilnærming til sin praksis samt hands-on justeringer. Hennes hjerte banker for å formidle autentisk og terapeutisk yoga med yogafilosofi og biomekanikk sentralt som er overførbart til hverdagen. Her på Vestlia skal hun inspirere og spre bevegelsesglede med Yin Yoga og holde yogaworkshops sammen med Rebecca van Eck.

Inga Maria Beddari

Inga Maria holder workshops, kurs og yogaretreats i inn og utland og er kjent for sin varme og humor, lekne tilnærming til sin praksis samt hands-on justeringer. Hennes hjerte banker for å formidle autentisk og terapeutisk yoga med yogafilosofi og biomekanikk sentralt som er overførbart til hverdagen. Her på Vestlia skal hun inspirere og spre bevegelsesglede med Yin Yoga og holde yogaworkshops sammen med Rebecca van Eck.

Mette Slinning  Mette Slinning er genuint opptatt av å hente ut et større potensial hos organisasjoner, ledere, ledergrupper og enkeltindivider. Med ny innsikt i hvordan hjernen fungerer, blir vi mer bevisste på hva som er mulig og hva som stopper oss i hverdagen. Med ny kunnskap og innsikt, kan vi få til utvikling og endring på en enklere og mer inspirerende måte – og det er MINDFUL EMPOWERMENT! Mette har lang og solid erfaring fra executive coaching, leder- og ledergruppeutvikling, performance- og strategiprosesser. Hun holder foredrag og leder kurs og seminarer både for næringslivet, privatmarkedet og for ungdommer!

Mette Slinning

Mette Slinning er genuint opptatt av å hente ut et større potensial hos organisasjoner, ledere, ledergrupper og enkeltindivider. Med ny innsikt i hvordan hjernen fungerer, blir vi mer bevisste på hva som er mulig og hva som stopper oss i hverdagen. Med ny kunnskap og innsikt, kan vi få til utvikling og endring på en enklere og mer inspirerende måte – og det er MINDFUL EMPOWERMENT!

Mette har lang og solid erfaring fra executive coaching, leder- og ledergruppeutvikling, performance- og strategiprosesser. Hun holder foredrag og leder kurs og seminarer både for næringslivet, privatmarkedet og for ungdommer!