INSTRUKTØRER OG FOREDRAGSHOLDERE 2020

Flere instruktører kommer inn her ettersom programmet blir satt for 2020. Følg med for oppdateringer jenter, dette blir bra!

Else Kåss Furuseth   Else er en norsk standupkomiker, skuespiller, reporter og programleder. Hun er blant annet kjent som en av programlederne i Torsdag kveld fra Nydalen og for sin forestilling kondolerer. Else holder et show for oss på lørdag, mer informasjon kommer etterhvert. En ting er sikkert, og det er at vi heier på jenter med bein i nesa, god humor og litt selvironi <3 Vi gleder oss til å få henne som en del av vårt jomfruteam denne helgen.

Else Kåss Furuseth

Else er en norsk standupkomiker, skuespiller, reporter og programleder. Hun er blant annet kjent som en av programlederne i Torsdag kveld fra Nydalen og for sin forestilling kondolerer. Else holder et show for oss på lørdag, mer informasjon kommer etterhvert. En ting er sikkert, og det er at vi heier på jenter med bein i nesa, god humor og litt selvironi <3 Vi gleder oss til å få henne som en del av vårt jomfruteam denne helgen.

Camilla Aastorp Andersen - Treningsfrue    Camilla - bedre kjent som Treningsfrue, er en av våre leder på reisen sammen med Simen Aaslund. Camilla er en treningsglad tobarnsmamma som prøver å finne balansen mellom jobb, trening og familieliv. Det å kunne engasjere, motivere og inspirere mennesker over hele verden har gitt meg en ufattelig stor lidenskap for både trening og helse.” Camilla holder foredrag for oss denne helgen og en inspirerende utendørstrening. Mer info kommer…

Camilla Aastorp Andersen - Treningsfrue

Camilla - bedre kjent som Treningsfrue, er en av våre leder på reisen sammen med Simen Aaslund. Camilla er en treningsglad tobarnsmamma som prøver å finne balansen mellom jobb, trening og familieliv. Det å kunne engasjere, motivere og inspirere mennesker over hele verden har gitt meg en ufattelig stor lidenskap for både trening og helse.” Camilla holder foredrag for oss denne helgen og en inspirerende utendørstrening. Mer info kommer…

Elaine Bloom   Energisk og treningsglad energibombe som brenner for fysisk og psykisk helse. Utdannet pedagog, sertifisert coach, og jobber som karriereveileder. Til daglig driver Elaine bl.a. sitt eget selskap hvor hun reiser rundt og holder foredrag i inn og utland. I tillegg jobber med karriereveiledning, og som fagansvarlig leder for mental trening og kommunikasjon hos AFPT. Hun er også aktuell med ”Karriereveilederen” på NRK, og podcasten ”hverdagspodden” som hun har sammen med Treningsfrue.

Elaine Bloom

Energisk og treningsglad energibombe som brenner for fysisk og psykisk helse. Utdannet pedagog, sertifisert coach, og jobber som karriereveileder. Til daglig driver Elaine bl.a. sitt eget selskap hvor hun reiser rundt og holder foredrag i inn og utland. I tillegg jobber med karriereveiledning, og som fagansvarlig leder for mental trening og kommunikasjon hos AFPT. Hun er også aktuell med ”Karriereveilederen” på NRK, og podcasten ”hverdagspodden” som hun har sammen med Treningsfrue.

Christin Kalve   Vår motivator og treningsekspert på denne reisen er Christin Marås Kalve som er en dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame. Utdannet instruktør og PT gjennom SAFS og SAFE. Christin brenner for hverdagsmagi og å gjøre trening og kosthold så inspirerende -lett og ukomplisert som mulig for flest mulig. Christin er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme livs- og treningsglede. Christin holder bootcamp sykkelekspress og effektiv tabata denne helgen

Christin Kalve

Vår motivator og treningsekspert på denne reisen er Christin Marås Kalve som er en dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame. Utdannet instruktør og PT gjennom SAFS og SAFE. Christin brenner for hverdagsmagi og å gjøre trening og kosthold så inspirerende -lett og ukomplisert som mulig for flest mulig. Christin er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme livs- og treningsglede. Christin holder bootcamp sykkelekspress og effektiv tabata denne helgen

Rebecca van Eck   Rebecca brenner for svett moro, og elsker trening der tia bare flyr. Hennes motto er «GOOD VIBES ONLY».Good Vibes skinner gjennom uansett om det er på Yoga, Afro eller Bollywood, eller Girlpower dans som hun underviser i denne helgen. I helgen holder hun foredrag om hvordan stress og følelser lagres fysisk i kroppen, og hvordan det kommer til uttrykk i form av smerte. Du får lære teknikker på hvordan vi løsner opp og slipper tak, både i foredrag og på yogatimer.

Rebecca van Eck

Rebecca brenner for svett moro, og elsker trening der tia bare flyr. Hennes motto er «GOOD VIBES ONLY».Good Vibes skinner gjennom uansett om det er på Yoga, Afro eller Bollywood, eller Girlpower dans som hun underviser i denne helgen. I helgen holder hun foredrag om hvordan stress og følelser lagres fysisk i kroppen, og hvordan det kommer til uttrykk i form av smerte. Du får lære teknikker på hvordan vi løsner opp og slipper tak, både i foredrag og på yogatimer.

Jasmin Haraldsen   Hun er en sprudlende og inspirerende dame, og livskvalitet er noe hun brenner for. Hun trives på jenteturer og i år blir hun med på Vestlia for å holde trening for de voksne! Her lærer du fine øvelser kun med egen kroppsvekt. Jasmin avslutter sine økter med deilig avspenning.Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir mye glede og latter mens vi trener. Jasmin setter fokus på “Glede i sjelen og glede i hjertet. Flower - power.”

Jasmin Haraldsen

Hun er en sprudlende og inspirerende dame, og livskvalitet er noe hun brenner for. Hun trives på jenteturer og i år blir hun med på Vestlia for å holde trening for de voksne! Her lærer du fine øvelser kun med egen kroppsvekt. Jasmin avslutter sine økter med deilig avspenning.Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir mye glede og latter mens vi trener. Jasmin setter fokus på “Glede i sjelen og glede i hjertet. Flower - power.”

Sissel Irene Thon   Sissel er helsesykepleier og sexolog - opptatt av at seksualiteten er en del av oss hele livet. Underviser og holder foredrag om seksuell helse og seksualitet for ulike grupper og aldre. Jobber til daglig med ungdom. I helgen holder hun foredraget “Hvordan påvirker seksualiteten helsa vår? “Seksuell helse er like viktig som fysisk og psykisk helse, men er fortsatt vanskelig å snakke om, - ofte et «ikke tema» I dagens samfunn virker det som om seksualitet er forbeholdt unge vakre mennesker. Sissel tar tak i problemet, snakker om tabu, nytelse, og den flotte kvinnekroppen med en god dose humor

Sissel Irene Thon

Sissel er helsesykepleier og sexolog - opptatt av at seksualiteten er en del av oss hele livet. Underviser og holder foredrag om seksuell helse og seksualitet for ulike grupper og aldre. Jobber til daglig med ungdom. I helgen holder hun foredraget “Hvordan påvirker seksualiteten helsa vår? “Seksuell helse er like viktig som fysisk og psykisk helse, men er fortsatt vanskelig å snakke om, - ofte et «ikke tema» I dagens samfunn virker det som om seksualitet er forbeholdt unge vakre mennesker. Sissel tar tak i problemet, snakker om tabu, nytelse, og den flotte kvinnekroppen med en god dose humor

Sjefsjomfru Charlotte Ehde Eliassen  Charlotte Ehde-Eliassen er damen som startet hele Jomfrureiser for snart 27 år siden. Reiser i fellesskap med nye venner er en av hennes store interesser. På reise blir man godt kjent og har god tid, hverdagen er så krevende for oss alle. Hun mener at det er viktig å prioritere seg selv minst en gang i året og gjøre en digg-meg-selv-reise og la deg bli savnet i hverdagen. Det har du og din omgivelse utrolig godt av! Opptatt av aktivitet så det vil bli noe "action" hver dag - joggetur, gå tur, strekk, qigong etc. Hennes motto, “Det er bedre å drite seg ut enn å dø av forstoppelse” får du høre mer om iløpet av helgen !

Sjefsjomfru Charlotte Ehde Eliassen

Charlotte Ehde-Eliassen er damen som startet hele Jomfrureiser for snart 27 år siden. Reiser i fellesskap med nye venner er en av hennes store interesser. På reise blir man godt kjent og har god tid, hverdagen er så krevende for oss alle. Hun mener at det er viktig å prioritere seg selv minst en gang i året og gjøre en digg-meg-selv-reise og la deg bli savnet i hverdagen. Det har du og din omgivelse utrolig godt av! Opptatt av aktivitet så det vil bli noe "action" hver dag - joggetur, gå tur, strekk, qigong etc. Hennes motto, “Det er bedre å drite seg ut enn å dø av forstoppelse” får du høre mer om iløpet av helgen !