INSTRUKTØRER OG FOREDRAGSHOLDERE 2019

Trine Berge  Trine Berge er yogalærer, forfatter og rawfood-kokk, og kanskje en av Norges mest kjente livsstils veileder. Trine har erfaring med kosthold, meditasjon og yoga i snart 20 år, og har gitt ut flere helse- og livsstils bøker som inneholder blant annet bestselgeren «Supermat» og hennes siste bok, «Rawfood». Trine er kjent for å spre det ”glade budskap” om hvordan du vitaliserer deg med en sunn livsstil uten en streng pekefinger, men basert på glede og lyst!  Trine underviser Kundalini Yoga på torsdag og holder foredraget “Mat som medisin” på lørdag

Trine Berge

Trine Berge er yogalærer, forfatter og rawfood-kokk, og kanskje en av Norges mest kjente livsstils veileder. Trine har erfaring med kosthold, meditasjon og yoga i snart 20 år, og har gitt ut flere helse- og livsstils bøker som inneholder blant annet bestselgeren «Supermat» og hennes siste bok, «Rawfood». Trine er kjent for å spre det ”glade budskap” om hvordan du vitaliserer deg med en sunn livsstil uten en streng pekefinger, men basert på glede og lyst!

Trine underviser Kundalini Yoga på torsdag og holder foredraget “Mat som medisin” på lørdag

Dora Thorlandsdottir Gründer, relasjonsterapeut og komiker som inspirerer og gir deg konkrete verktøy for å skape bedre relasjoner!  Dora holder foredraget “Du er stjernen” Her blir det god stemning, og hun belyser ; -hvordan skape gode relasjoner med andre? Hva er det som gjør at så mange av oss kaver i relasjoner med andre? Hvordan gå fra å være ytrestyrt til å bli mer indrestyrt? Og hva er forskjellen mellom konflikthemmende og - fremmende språk? Eller sagt på en annen måte: hvordan be folk dra til helvete på en måte som gjør at de gleder seg til turen! (den vanskelige samtalen altså). Hun holder showet “Bli eldre og gi faen i det” på lørdag

Dora Thorlandsdottir

Gründer, relasjonsterapeut og komiker som inspirerer og gir deg konkrete verktøy for å skape bedre relasjoner!

Dora holder foredraget “Du er stjernen” Her blir det god stemning, og hun belyser ; -hvordan skape gode relasjoner med andre? Hva er det som gjør at så mange av oss kaver i relasjoner med andre? Hvordan gå fra å være ytrestyrt til å bli mer indrestyrt? Og hva er forskjellen mellom konflikthemmende og - fremmende språk? Eller sagt på en annen måte: hvordan be folk dra til helvete på en måte som gjør at de gleder seg til turen! (den vanskelige samtalen altså). Hun holder showet “Bli eldre og gi faen i det” på lørdag

Erlend Elias  Erlend Elias er en kjent og veletablert stylist, make-up artist, frisør, konferansier og foredragsholder. Med sine kjappe replikker og sitt Stand Up Show, som både har humor og alvor, er han blitt svært ettertraktet. Latter er et sentralt element i alle showene til Erlend Elias. Her byr han på opplevelser fra eget liv, og med en stor dose selvironi viser han hvor viktig det er å ikke ta seg selv så høytidelig.  Erlend holder makeup kurs denne helgen, hvor du kan bli ny, og foredraget “Du er du og du er god nok”

Erlend Elias

Erlend Elias er en kjent og veletablert stylist, make-up artist, frisør, konferansier og foredragsholder. Med sine kjappe replikker og sitt Stand Up Show, som både har humor og alvor, er han blitt svært ettertraktet.

Latter er et sentralt element i alle showene til Erlend Elias. Her byr han på opplevelser fra eget liv, og med en stor dose selvironi viser han hvor viktig det er å ikke ta seg selv så høytidelig.

Erlend holder makeup kurs denne helgen, hvor du kan bli ny, og foredraget “Du er du og du er god nok”

Mette Slinning  Mette Slinning er genuint opptatt av å hente ut et større potensial hos organisasjoner, ledere, ledergrupper og enkeltindivider. Med ny innsikt i hvordan hjernen fungerer, blir vi mer bevisste på hva som er mulig og hva som stopper oss i hverdagen. Med ny kunnskap og innsikt, kan vi få til utvikling og endring på en enklere og mer inspirerende måte – og det er MINDFUL EMPOWERMENT!  I helgen holder hun foredrag og mindfulnesstime for oss

Mette Slinning

Mette Slinning er genuint opptatt av å hente ut et større potensial hos organisasjoner, ledere, ledergrupper og enkeltindivider. Med ny innsikt i hvordan hjernen fungerer, blir vi mer bevisste på hva som er mulig og hva som stopper oss i hverdagen. Med ny kunnskap og innsikt, kan vi få til utvikling og endring på en enklere og mer inspirerende måte – og det er MINDFUL EMPOWERMENT!

I helgen holder hun foredrag og mindfulnesstime for oss

Christin Kalve  Vår motivator og treningsekspert på denne reisen er Christin Marås Kalve som er en dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame. Utdannet instruktør og PT gjennom SAFS og SAFE. Christin brenner for hverdagsmagi og å gjøre trening og kosthold så inspirerende -lett og ukomplisert som mulig for flest mulig. Christin er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme livs- og treningsglede. Christin holder bootcamp sykkelekspress og effektiv tabata denne helgen

Christin Kalve

Vår motivator og treningsekspert på denne reisen er Christin Marås Kalve som er en dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame. Utdannet instruktør og PT gjennom SAFS og SAFE. Christin brenner for hverdagsmagi og å gjøre trening og kosthold så inspirerende -lett og ukomplisert som mulig for flest mulig. Christin er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme livs- og treningsglede. Christin holder bootcamp sykkelekspress og effektiv tabata denne helgen

Rebecca van Eck  Rebecca brenner for svett moro, og elsker trening der tia bare flyr. Hennes motto er «GOOD VIBES ONLY». Good Vibes skinner gjennom uansett om det er på Yoga, Afro eller Bollywood, eller Girlpower dans som hun underviser i denne helgen. Rebecca er utdannet personlig trener og yogalærer, og har jobbet med trening og dans i 10 år. Hun jobber til vanlig som instruktør og på Drammensbadet og med Hatha Yoga hos Inkkayoga , i tillegg til å være eventyrer og markedskoordinator hos Jomfrureiser.

Rebecca van Eck

Rebecca brenner for svett moro, og elsker trening der tia bare flyr. Hennes motto er «GOOD VIBES ONLY». Good Vibes skinner gjennom uansett om det er på Yoga, Afro eller Bollywood, eller Girlpower dans som hun underviser i denne helgen. Rebecca er utdannet personlig trener og yogalærer, og har jobbet med trening og dans i 10 år. Hun jobber til vanlig som instruktør og på Drammensbadet og med Hatha Yoga hos Inkkayoga, i tillegg til å være eventyrer og markedskoordinator hos Jomfrureiser.

Elaine Bloom  Elaine er en lidenskapelig storyteller, sosial entreprenør, konferansier, foredragsholder, coach, mental trener, karriereveileder. Hun blir vår konferansier under hele helgen Elaine Bloom er gründer, driver eget selskap, og tar nå en master i karriereveiledning. Utover det elsker hun å reise, danse, spille trommer, og ikke minst er hun opptatt av menneskemøter.

Elaine Bloom

Elaine er en lidenskapelig storyteller, sosial entreprenør, konferansier, foredragsholder, coach, mental trener, karriereveileder. Hun blir vår konferansier under hele helgen Elaine Bloom er gründer, driver eget selskap, og tar nå en master i karriereveiledning. Utover det elsker hun å reise, danse, spille trommer, og ikke minst er hun opptatt av menneskemøter.

Charlotte Ehde Eliassen  Sjefsjomfru Charlotte er gründer og startet kvinnebedriften som i dag leverer ca 100 reiser i året. Charlotte går i spissen for at kvinner får den pausen de virkelig fortjener. Hun mener vi trenger glede, fellesskap og aktivitet UTENFOR husets 4 vegger, da kan vi koble av og leve.

Charlotte Ehde Eliassen

Sjefsjomfru Charlotte er gründer og startet kvinnebedriften som i dag leverer ca 100 reiser i året. Charlotte går i spissen for at kvinner får den pausen de virkelig fortjener. Hun mener vi trenger glede, fellesskap og aktivitet UTENFOR husets 4 vegger, da kan vi koble av og leve.

Jasmin Haraldsen  Hun er en sprudlende og inspirerende dame, og livskvalitet er noe hun brenner for. Hun trives på jenteturer og i år blir hun med på Vestlia for å holde trening for de voksne! Her lærer du fine øvelser kun med egen kroppsvekt. Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir mye glede og latter mens vi trener.

Jasmin Haraldsen

Hun er en sprudlende og inspirerende dame, og livskvalitet er noe hun brenner for. Hun trives på jenteturer og i år blir hun med på Vestlia for å holde trening for de voksne! Her lærer du fine øvelser kun med egen kroppsvekt. Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir mye glede og latter mens vi trener.