nyhetsbrevVR.jpg

Vestlia Resort

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og byr på en avslappet atmosfære. Her finnes alt fra enkeltrom til flotte leiligheter i en varm og komfortabel lodgestil. Hotellet har et eksklusivt spa- og treningssenter, moderne konferanselokaler med en hovedhall på hele 600 kvm, en hyggelig restaurant, en bar, og en flott bankettsal som er perfekt for bryllup og andre spesielle anledninger.

Vi ønsker deg og dine hjertelig velkommen til et deilig opphold hos oss på Vestlia Resort. Les mer om hotellet på www.vestlia.no.

Vestlia Resort ligger i Bakkestølvegen 81 på Geilo. Dersom dere kommer med toget, henter vi dere på togstasjonen. Hentetider: kl. 11.15 og 19.00 på fredag. Kommer du på torsdag, meld dette til hotellet på mail@vestlia.no.

Åpningstider:

Loungen er åpen for lunsj både fredag og søndag 12.00-17.00

Kl 07.00 - 22.00 Eventyrbadet med svømmebasseng, boblebad og 82-meter lang vannsklie er åpent. Inngang ved resepsjonen.

Kl 10.00 - 18.00 Spaavdelingen for voksne er åpen. Det koster 100 kr per pers per dag å komme inn. Blir det for mange som vil inn her samtidig, vil betjeningen gi deg beskjed om det. Da er det mer plass i det store badebassenget. Book spabehandling på shop.vestlia.no. Ved spabehandling har du gratis inngang i spaanlegget.